Lidmaatschap

Wanneer u lid wilt worden, of wilt opzeggen, als lid van C.V. de Wielewoalers kan dat als hieronder omschreven.

Lid worden

Als u lid wilt worden download dan deze link en mail het formulier naar het secretariaat van C.V. de Wielewoalers. Er zijn verschillende soorten lidmaatschap, namelijk:

€ 55,00 lid, dit wil zeggen dat de 2 personen die op de ledenkaart staan gratis entree hebben bij één van de drie pronkzittingen en gratis entree tijdens de drie dolle dagen.

€ 27,50 lid, dit wil zeggen dat de persoon die op de ledenkaart staat gratis entree heeft bij één van de drie pronkzittingen en gratis entree tijdens de drie dolle dagen.

De toegangsprijzen voor onze avonden zijn € 10,00 per persoon. Een kaart voor de pronkzitting kost € 15,00. Bent u € 55,00 of € 27,50 lid dan krijgt u voorrang bij het verkrijgen van pronkzittingkaarten. Wanneer je met 2 personen lid wordt, wordt de kaart op één adres uitgeschreven! Ledenkaarten en pronkzitting kaarten zijn niet overdraagbaar!

Opzeggen lidmaatschap

Als u uw lidmaatschap wilt beëindigen, vinden wij het fijn als u dat aan ons doorgeeft! Doet u dit niet en wij hebben geen betaling ontvangen, zal er het seizoen erop volgend geen ledenkaart bij u afgegeven worden. Wanneer u dan weer lid wilt worden, zult u zich opnieuw moeten aanmelden.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Uw lidmaatschap kunt u opzeggen door een brief te sturen, te bellen of te mailen naar het secretariaat.

Verhuisd?

Bent u verhuisd? Geef dan uw nieuwe adres en telefoonnummer door aan de vereniging, zodat we onze ledenlijst up to date kunnen houden. Stuur hiervoor een mail naar de secretaris of een verhuiskaartje via de post naar het secretariaat. Ook als u een nieuw e-mailadres hebt, horen we dat graag.

Secretariaat

Mark Zwitserloot
De Breeacker 27
6678 DG Oosterhout (Gld)
Tel. 0481481912

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.dewielewoalers.nl