Prinsenwissel met Duo "De Band"

16 november 2019

Ferdie en Henry vormen samen een top allround duo met klinkende stemmen, echt blaaswerk, en een performance die staat als een huis. Duo The Band is bijzonder allround en heeft de sound van een volledige bandbezetting.

duotheband slider

Prinsenreceptie met DJ Black Jack

01 december 2019

 

4 dolle dagen muziek tijdens diverse evenementen

New Leaf

Zaterdag 22 en zondag 23 februari 2020

Het is een groep flexibele, professionele en enthousiaste muzikanten die perfect aanvoelt wat er nodig is om uw feest tot een groot succes te maken! De band heeft al jaren lang ervaring in het professionele covercircuit en speelt door heel Nederland. Vier heren en een dame die met veel plezier en 100% inzet op het podium staan. New Leaf staat garant voor een avondje feest, humor, plezier en vooral enthousiasme.

new leaf boeken1

Stuiterbal met DJ Henry

24 februari 2020

DJ Henry is een allround top DJ die niet meer weg te denken is op feesten en evenementen! Hij is bekend van onder andere de superhit “Goeiemoggel” en was in vele TV programma’s te zien zoals RTL Boulevard, Show Nieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest op het plein. Met razend enthousiasme en perfecte muzikale keuzes weet DJ Henry van elk feest een onvergetelijke party te maken. Kroegen, dancings, feesttenten en andere feestelijke locaties staan in no time op de kop! Zijn presentatie is opzwepend en zijn uithoudingsvermogen bewonderenswaardig.