Muziek

 

Prinsenwissel met Xplain

17 november 2018

"Je ziet een duo... je hoort een live band!" Eén van de mooiste reacties: "Wow... ik heb vaker een duo gezien maar dit is echt te gek, wat een geweldig licht en geluid! Waar is jullie licht- en geluidsman?" "Euh... die hebben we niet, dat doen we zelf..." Met Arthur ter Voert (ex- leadzanger en toetsenist HIKE... o.a. bekend van de zomerhit Lekker lekker in de zon en seizoen 6 van The Voice Of Holland) en Roel Geerts (ex-leadzanger en gitarist John Mayer Tribute Band) heeft Xplain! heel wat muzikaliteit en ervaring in huis! Een modern duo dat zich richt op de muzikale invulling van de meest uiteenlopende feesten! Van bedrijfsfeest tot kermis, van besloten feest tot openbare feesttent!

62018d14 4675 40ef b3fd 1ab95220a5ba

 

4 dolle dagen muziek tijdens diverse evenementen

New Leaf

02 maart 2019

Het is een groep flexibele, professionele en enthousiaste muzikanten die perfect aanvoelt wat er nodig is om uw feest tot een groot succes te maken! De band heeft al jaren lang ervaring in het professionele covercircuit en speelt door heel Nederland. Vier heren en een dame die met veel plezier en 100% inzet op het podium staan. New Leaf staat garant voor een avondje feest, humor, plezier en vooral enthousiasme.

new leaf boeken1

Willie en de Billies

Zondag 3 maart 2019

De carrière van Willie begon in de late jaren zeventig. Na een geweldige reputatie opgebouwd te hebben in het live circuit belandde Willie’s single ‘Waarom kreeg ik van jou een straatverbod’ zelfs op de verzamelelpee ‘Alle dertien te gek, weetjewel…’. Helaas maakten een gevalletje steunfraude, alle negatieve publiciteit die daaruit voortvloeide en een aantal jaren detentie een voortijdig einde aan een glorieuze zegetocht naar de top van de vaderlandse hitparades. En het werd stil…
Tot 2001! Want Willie is terug! Samen met een nieuwe begeleidingsband, bestaande uit de top van het genre, gaat hij verder waar hij destijds noodgedwongen moest stoppen. Met het beste uit het repertoire van vakbroeders als Jacques Herb, Henk Wijngaard, André Hazes en Ben Cramer is geen podium meer veilig voor Willie en de Billies… Gezellug!

cropped kop 1

Stuiterbal met DJ Henry

04 maart 2019

DJ Henry is een allround top DJ die niet meer weg te denken is op feesten en evenementen! Hij is bekend van onder andere de superhit “Goeiemoggel” en was in vele TV programma’s te zien zoals RTL Boulevard, Show Nieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest op het plein. Met razend enthousiasme en perfecte muzikale keuzes weet DJ Henry van elk feest een onvergetelijke party te maken. Kroegen, dancings, feesttenten en andere feestelijke locaties staan in no time op de kop! Zijn presentatie is opzwepend en zijn uithoudingsvermogen bewonderenswaardig.

Boerenbruiloft met Sowieso

Dinsdag 5 maart 2019

Sowieso heeft een zeer gevarieerd programma. Zo komen de meest uiteenlopende genre’s voor in het repertoire. Dansmuziek, Top 40, Easy-listening , Rock, Gouwe-Ouwe, Disco, Jaren 60/70/80, en niet te vergeten, het nederlandstalige lied. Een aanbod voor jong en oud : Van de gezellige nummers van Jannes en John West tot en met het stevige werk van Liquido en U2 enz.Sowieso werkt niet met setlijsten en is dus niet gebonden aan een vaste volgorde van het repertoire. Zo kunnen zij altijd direct inspelen op de wensen van het publiek, de sfeer en de gezelligheid van dat moment. De gezelligste hedendaagse nummers en de klassiekers van toen worden wekelijks aangevuld. Omdat er een ruime keus is en er steeds nieuwe nummers toegevoegd worden aan het repertoire is het onmogelijk u een vaste muzieklijst te presenteren. Het repertoire van Sowieso blijft dus altijd up-to-date.

images

Optocht: Con Amore

Con Amore

Con Amore is een muziekvereniging uit het Gelderse dorp Oosterhout, dat uit 50 enthousiaste, veelal jonge muzikanten (m/v) bestaat. Alle instrumenten, die kenmerkend zijn voor een harmonieorkest zijn bij ons aanwezig: piccolo, fluit, hobo, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, euphonium, bastuba, bas, basgitaar en slagwerk. Mede dankzij deze grote bezetting zijn wij in staat een bijzonder breed repertoire te spelen. Veel originele muziek van hedendaagse componisten, maar ook arrangementen uit de wereld van pop, film en musical vinden hun weg naar onze lessenaars.