Voorstellen prins

De 52ste Prins van Nölerhout

Prins JP de Swingende Vrijwilliger

Op 16 november werd de nieuwe Prins van Nölerhout onthuld. Rond de klok van 21.30 uur werd er eerst afscheid genomen van Prins Ben de Zwevende Troef met zijn hofdames Claudia en Astrid. Ben werd door voorzitter René van Os ontdaan van zijn scepter, steek en Wielewoalers onderscheiding waardoor hij weer als Ben Janssen door het leven gaat.

Het duurde echter niet lang voordat de Wielewoalers wederom een fantastische Prins op het podium hadden staan. Rond de klok van 22.15 uur werd het podium in gereedheid gebracht voor de onthulling van de nieuwe Prins. Het gordijn ging open en daar hing een grote langspeelplaat met daarnaast 2 cd schijven. Met swingende muziek en mooie beelden werd er toepasselijk naar het hoogtepunt gewerkt. Het aftellen was begonnen, de cd schijven werden aan de kant geschoven en de langspeelplaat in de hoogte gebracht. Daar stond het nieuwe trio; Prins JP de Swingende Vrijwilliger met zijn mooie hofdames Sanne en Nelleke.

Prins JP, alias Jp Veldman, is getrouwd met Petra en is trotse vader van Lisa en Anouk. Hij is werkzaam als interim manager in de zorg en enthousiast vrijwilliger bij de Wielewoalers. Hij helpt als podiummeester bij de pronkzittingen, penningmeester bij Volamie en is vrijwilliger bij de concerten van Con Amore. Een instrument bespelen doet hij niet maar zodra hij muziek hoort staat hij te swingen en kan hij niet stilzitten.

Jp zal aankomend carnavalsjaar bij gestaan worden door Sanne en Nelleke. Sanne Aalmers, dochter van raadslid Marcel en oud-hofdame Bea is werkzaam als eerste hulp arts op spoedeisende hulp in ziekenhuis Boxmeer. Sanne is haar carnavals carriére begonnen bij dansgarde de Wiekskes en zal ook deze carnaval haar danskunsten laten zien.

Nelleke van der Voort is verpleegkundig specialist op de poli orthopedie in het Radboud ziekenhuis. Tijdens onze pronkzittingen heeft ze ons samen met “de Vrijwilligers” toegezongen en ook deze carnaval zullen we haar zeker wel een keer horen.

Beide dames hebben 1 grote passie en dat is muziekvereniging Con Amore, hoe toepasselijk is het dat deze vereniging dit jaar 90 jaar betaat.

Het motto van dit prinsentrio is; Carnaval met de Wielewoalers: ZORG dat je er bij bent!